Кожна безконтактна оплата карткою Mastercard® від Акордбанку у McDonald's – добрий вчинок

28.08.2021

Тепер кожен куплений бургер, морозиво чи щось смачненьке в McDonald's - це допомога діткам. Платіть смартфоном із карткою Mastercard® від Акордбанку у мережі закладів McDonald's, і з кожної вашої оплати 1 гривня буде перерахована на утримання Сімейних кімнат у дитячих лікарнях України.

Деталі - на mastercard.ua та rmhc.org.ua

При оплаті безконтактно карткою Mastercard® від Акордбанку (у смартфоні, смарт-годиннику чи смарт-браслеті) будь-яке замовлення на будь-яку суму в закладах МакДональдз в Україні, 1 грн (без ПДВ) перераховуватиметься на підтримку благодійної програми «Долонька Щастя». Перерахунок здійснює ПІІ «МакДональдз Юкрейн Лтд» після завершення акції та на підставі звіту, наданого компанією Mastercard® за період акції. Вартість замовлення розраховується відповідно до цін, встановлених у закладах. Акція діє з 26 серпня по 30 вересня 2021 року включно в усіх закладах МакДональдз в Україні.

Ми використовуємо файли cookie для оптимізації нашого веб-сайту і підвищення якості досвіду користувача. Продовжуючи переглядати сайт, ви погоджуєтеся з правилами обробки персональних даних.