Акордбанк долучився до проєкту "Якби не українці"

29.07.2022

До святкування Дня державності в України відбулася презентація англомовного фільму "Якби не українці". Мета проєкту - повідомити всьому світові, що Україна сповнена яскравих, талановитих, геніальних людей, які змінювали історію держав й були носієм генетичного коду українців.

«Акордбанк долучився до створення унікального фільму про видатних українців, які лишили вагомий спадок світові. Проєкт «Якби не українці» - частина інформаційного фронту України, який яскраво демонструє талановитих українців, метою яких було принести користь світові»,— зазначив Олексій Руднєв, Голова Правління ПуАТ «КБ «АКОРДБАНК».

Проєкт «Якби не українці» - це лише кілька прикладів того, як українці змінювали історію держав і цивілізацій, які основні риси передаються нащадкам через тисячоліття, і хто з відомих всьому світу людей є носієм генетичного коду українців, походження яких росія намагається приписувати собі або навіть приховувати.

Долучайтеся до інформаційної оборони! Все обов’язково буде вільна Україна!

Ми використовуємо файли cookie для оптимізації нашого веб-сайту і підвищення якості досвіду користувача. Продовжуючи переглядати сайт, ви погоджуєтеся з правилами обробки персональних даних.