Оновлена інформація про роботу «КБ «АКОРДБАНК»

02.03.2022

Шановні клієнти!

Кожного дня команда ПуАТ «КБ «АКОРДБАНК» докладає максимальних зусиль для підтримки роботи банку в таких складних для України умовах. В разі відсутності загрози життю та здоров’ю людей, відділення продовжують обслуговувати клієнтів. Графік роботи відділень змінюється залежно від поточної ситуації.

Акордбанк підтримує роботу мобільного додатку й системи Інтернет-банкінгу 24/7. Велике прохання якомога менше телефонувати до нашого контакт-центру, якому наразі важко впоратися з кількістю дзвінків. Відповіді на більшість питань можна побачити в нашому оголошенні. Враховуючи поточну ситуацію та можливу загрозу життю та здоров’ю співробітників контакт-центру, ми змушені обмежити графік роботи контакт-центру: тимчасово можемо прийняти Ваші дзвінки з понеділка по п'ятницю з 9 до 18 години. В інший час ви можете скористатися допомогою автоповідомлень IVR.

Термін дії карток, що закінчуються в лютому, продовжено до червня 2022 року. Картки від Акордбанку працюють, ними можна сплачувати за необхідні товари та послуги. Акордбанк продовжує здійснювати безготівкові розрахунки, але нажаль нам довелось ввести окремі обмеження, а також можуть спостерігатися певні технічні проблеми, ми намагаємося їх максимально оперативно вирішувати. Просимо поставитися до ситуації з розумінням і зберігати спокій.

Тимчасово встановлено наступні добові ліміти:

- на зняття готівки в банкоматах – еквівалент 200 доларів США  за однією карткою, якщо Ви бажаєте отримати більшу суму, прохання звертатися у відділення Банку;

- зняття готівки за картковими рахунками в валюті наразі - еквівалент 200 доларів США за однією карткою;

- ліміти на операції покупок, в т.ч. розрахунки в мережі Інтернет - еквівалент 500 доларів США на добу за однією карткою;

- ліміти на операції переказів з картки на картку іншого банку – 5 000 грн. на добу за однією карткою, водночас в Інтернет банкінгу продовжуємо проводити перекази у межах банку без обмежень;

- не проводимо дострокове розірвання депозитних угод;

- відповідно до розпорядження НБУ призупинено продаж іноземної валюти.

Відділення працюють лише у місцях, де немає загрози життю наших клієнтів і співробітників. Саме тому просимо дзвонити у відділення перед відвідуванням і уточнювати його графік роботи. Контактні телефони відділень розміщено тут, адже через тривожні повідомлення з місць військових подій ми перевели мережу філій Акордбанку на особливий індивідуальний режим роботи.

Слава Україні!

Ми використовуємо файли cookie для оптимізації нашого веб-сайту і підвищення якості досвіду користувача. Продовжуючи переглядати сайт, ви погоджуєтеся з правилами обробки персональних даних.