Акордбанк входить до ТОП-5 банків України

19.01.2023

Акордбанк входить до ТОП-5 банків України відразу у 4-х номінаціях. Зокрема, «Допомога ЗСУ», «Класичний депозит», «Інкасація», а також «Кредит готівкою» за підсумками дослідження «25 провідних банків України під час війни», яке провів «Фінансовий клуб».

Незважаючи на екстремальні умови роботи під час повномасштабного вторгнення рф-країни – терориста, Акордбанк загалом піднявся на 11 позицію серед банків України з 33-ої порівняно з 2021 роком.

«Навіть під час цієї жорстокої терористичної війни росії проти України, а також в умовах обмеження постачання електроенергії, Акордбанк зміг не тільки вистояти, а й посилити свої позиції на банківському ринку, що підтверджується незалежною експертною оцінкою за підсумками дослідження. Акордбанк лишається надійним партнером з банківського обслуговування як для бізнесу, так і для населення й завдяки прибутковій діяльності наша команда продовжує допомагати ЗСУ нищити ворога на фронті», - зазначив Олексій Руднєв, Голова Правління ПуАТ «КБ «АКОРДБАНК».

Довідка про Банк

ПуАТ «КБ «АКОРДБАНК» - український комерційний банк, який входить до ТОП-9 банків за розміром регіональної мережі, яка налічує 148 відділень та продовжує зростати. Акордбанк входить до ТОП-25 фінансових установ країни за обсягом коштів фізичних та юридичних осіб і до ТОП-20 банків України за активами, відповідно до даних Національного банку України на початок 2022 року.

На 01.01.2023 активи Акордбанку становлять – 11,8 млрд грн:

  • Залишки в касі, на кореспондентських рахунках у НБУ та інших банках та депозитних сертифікатах НБУ – 6,0 млрд грн;
  • Портфель ОВДП – 3,9 млрд грн;
  • Рівень високоліквідних активів – понад 85% всіх активів;
  • Чистий кредитний портфель – 1,1 млрд грн;
  • Регулятивний капітал – 413 млн грн.

На 01.01.2023 пасиви банку становлять:

  • Загальний портфель коштів фізичних осіб – 2,9 млрд грн;
  • Портфель строкових коштів фізичних осіб – 2,1 млрд грн;
  • Загальний портфель коштів юридичних осіб – 7,1 млрд грн.

Протягом 2022 року АКОРДБАНК операційно прибутковий.

Ми використовуємо файли cookie для оптимізації нашого веб-сайту і підвищення якості досвіду користувача. Продовжуючи переглядати сайт, ви погоджуєтеся з правилами обробки персональних даних.