Акордбанк забезпечив генераторами усі відділення своєї мережі

14.12.2022

Акордбанк, який входить до ТОП-9 банків України за розміром регіональної мережі, забезпечив резервним живленням 100% своїх відділень (143 точки). Крім того, в регіонах сформовано резерв генераторів різної потужності на випадок додаткової потреби чи ремонту обладнання, а також резерв палива.

«Навіть в умовах обмеження постачання електроенергії усі категорії наших клієнтів – корпоративні та фізичні особи – можуть розраховувати на послуги відділень Акордбанку по всій Україні. Це і проведення платежів, і обслуговування зовнішньоекономічних контрактів, а також обмін валют та видача готівки», - зазначив Олексій Руднєв, Голова Правління ПуАТ «КБ «АКОРДБАНК».

Також повністю забезпечена резервним живленням і власна служба інкасації Акордбанку. До того ж, фахівці Банку вже налагодили роботу за допомогою резервного супутникового зв‘язку Starlink, а отже, інкасація коштів клієнтів і підкріплення готівкою мережі відділень Акордбанку також буде забезпечена у будь-якій критичній ситуації.

Довідка про Банк

ПуАТ «КБ «АКОРДБАНК» - український комерційний банк, який входить до ТОП-9 банків за розміром регіональної мережі, яка налічує 143 відділення та продовжує зростати. Акордбанк входить до ТОП-25 фінансових установ країни за обсягом коштів фізичних та юридичних осіб і до ТОП-20 банків України за активами, відповідно до даних Національного банку України на початок 2022 року.

На 01.12.2022 активи Акордбанку становлять – 12,2 млрд грн:

  • Залишки в касі, на кореспондентських рахунках у НБУ та інших банках та депозитних сертифікатах НБУ – 6,06 млрд грн;
  • Портфель ОВДП – 4,2 млрд грн;
  • Рівень високоліквідних активів – понад 85% всіх активів;
  • Чистий кредитний портфель – 1,1 млрд грн;
  • Регулятивний капітал – 424 млн грн.

На 01.12.2022 пасиви банку становлять:

  • Загальний портфель коштів фізичних осіб – 2,8 млрд грн;
  • Портфель коштів до запитання фізичних осіб – 0,8 млрд грн;
  • Портфель строкових коштів фізичних осіб – 2,0 млрд грн.

Протягом 2022 року АКОРДБАНК операційно прибутковий.

Ми використовуємо файли cookie для оптимізації нашого веб-сайту і підвищення якості досвіду користувача. Продовжуючи переглядати сайт, ви погоджуєтеся з правилами обробки персональних даних.