Акордбанк визнано переможцем у категорії «Самий швидкозростаючий банк»

04.11.2019

На щорічному бізнес-саміті «Ria Connects Beyond Borders», який відбувся у Києві 10 - 11 жовтня, міжнародна платіжна система Ria, за підсумками діяльності 2019 року визнала Акордбанк переможцем у категорії «Самий швидкозростаючий банк» за обсягами здійснення грошових переказів фізичних осіб.

Завітайте до відділення Акордбанку та дізнайтесь про міжнародну платіжну систему RIA та можливості швидких грошових переказів у країни Європи, США, близького та далекого зарубіжжя за найвигіднішими тарифами.

Скорочуйте відстань між сім’ями та вашими близькими за допомогою систем переказу коштів світового класу.

Довідка:
Акордбанк - український комерційний банк, заснований у 2008 році, що надає широкий перелік банківських послуг юридичним та фізичним особам. Банк входить в ТОП-20 банків України по регіональній мережі, яка налічує 69 відділень та надає послуги з переказів фізичних осіб за допомогою найвідоміших систем грошових переказів.

Ria - міжнародна платіжна система, яка працює на ринку з 1987 року та входить у трійку світових лідерів по міжнародним грошовим переказам з глобальною мережею з 385 тис. відділень у 160 країнах.

Ми використовуємо файли cookie для оптимізації нашого веб-сайту і підвищення якості досвіду користувача. Продовжуючи переглядати сайт, ви погоджуєтеся з правилами обробки персональних даних.