Інформація про розрахунки з картками Акордбанку

12.03.2022

Шановні клієнти!

Команда ПуАТ «КБ «АКОРДБАНК» продовжує докладати максимальних зусиль для підтримки роботи банку в таких складних для України умовах.

Наразі термін дії платіжних карток, що закінчуються в лютому та березні продовжено до червня 2022 року, а також встановлено звичні добові ліміти для операцій з картками:

  • на зняття готівки – еквівалент 500 доларів США за однією карткою;
  • на операції покупок, в т.ч. розрахунки в мережі Інтернет - еквівалент 2 000 доларів США за однією карткою;
  • ліміти на операції переказів з картки на картку іншого банку –  100 000 грн;
  • платіж за реквізитами в системі Інтернет – Банкінг – 399 999 грн;
  • дозволено продаж іноземної валюти через систему Інтернет – Банкінг.

Звертаємо увагу, що вищезазначені ліміти встановлюються на добу, а також, за бажанням, клієнт може збільшити суму ліміту на зняття готівки чи операцій покупки з карткою, звернувшись у відділення Акордбанку чи до контакт - центру за номером: 0 800 503 880.

Відділення Акордбанку продовжують обслуговувати клієнтів в звичайному режимі в разі відсутності загрози життю та здоров’ю людей. Графік роботи відділень змінюється залежно від поточної ситуації, тому просимо дзвонити у відділення перед відвідуванням і уточнювати його графік роботи, адже ми перевели мережу філій Акордбанку на особливий індивідуальний режим роботи. Контактні телефони відділень розміщено тут.

Слава Україні!

 

Ми використовуємо файли cookie для оптимізації нашого веб-сайту і підвищення якості досвіду користувача. Продовжуючи переглядати сайт, ви погоджуєтеся з правилами обробки персональних даних.