Акордбанк відкрив нове відділення та розвиває свою мережу

24.04.2020

Акордбанк входить до ТОП-20 банків по регіональній мережі, яка налічує 73 відділення та понад 100 точок продажів кредитів по всій Україні.

Цього тижня Акордбанк відкрив нове універсальне відділення у столиці за адресою: вул. Тимошенка, 21. Це вже друге відділення банку в Оболонському районі (перше діє на вул. Маршала Малиновського, 34) та 14-те у м. Києві, яке працюватиме за найкращими фінансовими стандартами з приватними та корпоративними клієнтами.

Надійність, доброзичлива атмосфера, простота в обслуговуванні і професійність лишаються нашими основними пріоритетами під час надання послуг бізнесу та населенню. У відділеннях Акордбанку можна отримати великий перелік послуг:

  • здійснення платежів (в тому числі й комунальних);
  • обмін валют;
  • відправлення/отримання грошових переказів через різноманітні платіжні системи у т.ч. SWIFT;
  • замовлення дебетних або кредитних карток;
  • надання кредитів для бізнесу та населення;
  • інтернет-банк для зручного користування вдома чи в офісі;
  • відкриття депозитів тощо.

Вигідні можливості будуть і у клієнтів, котрі потребують кредитування. Акордбанк надає кредити бізнесу та фізичним особам на різні потреби. Для корпоративних клієнтів Акордбанк пропонує послуги швидкого оформлення електронної / паперової банківської гарантії за найкращими тарифами в максимально короткий термін та за спрощеною процедурою.

Нове відділення працюватиме в штатному режимі з урахуванням вимог чинного законодавства під час карантину.

З питань відкриття рахунків або обслуговування у відділені, розташованому за адресою: м. Київ, вул. Тимошенка, 21 звертайтеся за телефоном: (044) 593-21-34.

Дякуємо за довіру і чекаємо Вас у всіх відділеннях Акордбанку.

Ваш Акордбанк – надійно, просто, професійно.

Двократний переможець рейтингу «Банки 2020 року» за версією агенції «Financial Club».

Ми використовуємо файли cookie для оптимізації нашого веб-сайту і підвищення якості досвіду користувача. Продовжуючи переглядати сайт, ви погоджуєтеся з правилами обробки персональних даних.