Подарунки вже чекають!

03.11.2021

Користуйтесь послугами Нової пошти, оплачуйте їх автосписанням або онлайн у додатку з карткою Mastercard від Акордбанку і вигравайте подарунки.

Як скористатись пропозицією:

  • Оплачуйте відправлення карткою Mastercard® від Акордбанку онлайн у мобільному додатку, бізнес-кабінеті та на сайті Нової пошти, або шляхом автосписання* у відділеннях або у кур'єра Нової пошти;
  • Беріть участь у розіграші смарт-годинника Apple Watch Series 7, 41 mm або подарункового сертифіката Giftmall номіналом 500 грн.

Переможці отримають бажаний смарт-годинник Apple Watch Series 7, 41 mm або подарунковий сертифікат Giftmall номіналом 500 грн.

Акція діє з 01.11.2021 р. по 15.02.2022 р. включно на території України, за винятком тимчасово окупованої території, визначеної законодавством України, і території проведення ООС. Зображення смарт-годинника може відрізнятись від його реального вигляду. Деталі - на mastercard.ua та online.novaposhta.ua

* Послуги надає ТОВ «НоваПей».

Ми використовуємо файли cookie для оптимізації нашого веб-сайту і підвищення якості досвіду користувача. Продовжуючи переглядати сайт, ви погоджуєтеся з правилами обробки персональних даних.