Акордбанк підтримує вакцинацію проти COVID-19

27.07.2021

26 липня 2021 року в ПуАТ «КБ «АКОРДБАНК» відбувся перший етап вакцинації від COVID-19 працівників Головного офісу та відділень м. Києва. Другий етап вакцинації заплановано на 25 серпня 2021 року. 

Окрім цього розробляється план щодо організації щеплення працівників Акорбанку по всій Україні. ПуАТ «КБ «АКОРДБАНК» входить до ТОП – 20 банків за регіональною мережею, яка налічує 84 відділення, а також 150 точок продажів кредитів по всій Україні та продовжує розширювати свою мережу.

 «Наш колектив розуміє важливість заходів із профілактики розповсюдження захворювання. Хочемо, щоб наші працівники й клієнти відчували свою захищеність», -  зазначив Олексій Руднєв, Голова Правління ПуАТ «КБ «АКОРДБАНК».

 Всі відділення працюють в штатному режимі з урахуванням вимог чинного законодавства під час карантину. Клієнти як завжди отримують повний обсяг фінансових послуг. Від фінансування корпоративних позичальників і малого середнього бізнесу, до надання споживчих кредитів населенню і розрахунково-касового обслуговування.

З турботою, Акордбанк – надійно, просто, професійно.

Переможець за національним рейтингом «Вибір Країни 2021» у номінації «Кращий банк для бізнесу та населення».

Ми використовуємо файли cookie для оптимізації нашого веб-сайту і підвищення якості досвіду користувача. Продовжуючи переглядати сайт, ви погоджуєтеся з правилами обробки персональних даних.