Відчуйте магію любові

10.04.2023

Єдина магія, що живе поміж нами — це любов. Вона зцілює, окриляє, надихає та об'єднує. Культовий анімаційний фільм «Мавка. Лісова пісня» занурює у чарівний світ української містики, в історію про перемогу світла над темрявою і любові над ненавистю, що неймовірно актуально для українців сьогодні.

Сюжет нагадує нам про те, як важливо плекати магічну іскорку любові та дарувати її один одному. A Mastercard®, у свою чергу, дарує подарунки з героями мультфільму, які уособлюють магічну автентику та доводять, що добро завжди перемагає!

Як скористатися пропозицією:

  • реєструйтеся в програмі Mastercard® Більше на сайті bilshe.mastercard.ua;
  • накопичуйте бали за оплати карткою Mastercard® від Акордбанку;
  • обмінюйте 10 золотих або 10 срібних балів на участь у розіграші ексклюзивних подарунків за мотивами мультфільму «Мавка. Лісова пісня».

Серед подарунків: худі, футболки, книги «Мавка. Лісова пісня», дитячі бокси (містять стікери, іграшку, ланч-бокс та термос), сумки-шопери до кожного подарунка.

Акція діє з 10.04.2023 по 10.06.2023 року на всій території України, за винятком тимчасово окупованої території АР Крим, територіальних громад, розташованих у районах проведення воєнних (бойових) дій, або які перебувають в тимчасовій окупації станом на дату проведення акції.

Більше інформації: bilshe.mastercard.ua та www.mastercard.ua

Ми використовуємо файли cookie для оптимізації нашого веб-сайту і підвищення якості досвіду користувача. Продовжуючи переглядати сайт, ви погоджуєтеся з правилами обробки персональних даних.