Акордбанк долучився до ЛІГА.Money

29.05.2020

Акордбанк долучився до нової програми для споживачів фінансових послуг — ЛІГА.Money. Вона реалізується спільно з проектом USAID «Трансформація фінансового сектору» та запрацює з червня 2020 року.

ЛІГА.Money — це унікальна онлайн-платформа для порівняння умов надання споживчих кредитів. Завдяки сервісу будь-хто зможе легко віднайти повну та правдиву інформацію про лінійку кредитних продуктів для населення:

  • іпотека;
  • на авто;
  • кредитні картки;
  • позики на особисті цілі.

Навіть не дуже обізнані у фінансах споживачі зможуть просто та швидко віднайти потрібну кредитну програму та подати до банку заявку на отримання позики. Що важливо: всі умови можна буде порівняти в різних банках. Акордбанк разом із колегами надав детальну інформацію про свої кредитні продукти.

Прозорість і максимальна поінформованість клієнтів — дуже важливі для Акордбанку. Тільки так користувачі зможуть пересвідчитись, що умови кредитування в Акордбанку є одними з найвигідніших, а обслуговування - якісне й оперативне. Завдяки ЛІГА.Money у цьому можна буде переконуватися щоразу.

Довідка:
ПуАТ «КБ «АКОРДБАНК» — комерційний банк, який входить до ТОП-20 банків за регіональною мережею, яка налічує 76 відділень і понад 100 точок продажів кредитів по всій Україні, та продовжує розширювати мережу. На початок 2020 року Акордбанк увійшов до ТОП-30 фінансових установ країни за обсягом коштів фізичних та юридичних осіб відповідно до даних Національного банку України.

У травні 2020 року рейтинговий комітет РА «Стандарт-Рейтинг» (Україна) підтвердив ПуАТ «КБ «АКОРДБАНК» довгостроковий кредитний рейтинг на рівні uaААА, який надається національним та іноземним компаніям з найвищим рівнем кредитоспроможності.

У 2020 році Акордбанк став двократним переможцем рейтингу «Банки 2020» за версією агенції «Financial Club» у різних номінаціях.

Ваш Акордбанк – надійно, просто, професійно.

Ми використовуємо файли cookie для оптимізації нашого веб-сайту і підвищення якості досвіду користувача. Продовжуючи переглядати сайт, ви погоджуєтеся з правилами обробки персональних даних.