Як отримати пільги за кредитом під час карантину

10.04.2020

Акордбанк піклується про своїх клієнтів, тому на період діі карантину максимально пом’якшив умови погашення кредитів для населення. Так в період: з 1 березня по 30 квітня 2020 року, були зупинені будь-які штрафні санкції, а також нарахування мінімального платежу за кредитними картками для тих клієнтів, що не зможуть своєчасно погашати платежі за кредитом.

Ми залишаємось відкритими, і готові розглядати питання з відтермінування виплат та рефінансування за споживчими кредитами для клієнтів, які не в змозі виконувати свої фінансові зобов’язання через економічні проблеми зумовлені пандемією коронавірусної хвороби в Україні.

Відповідальні позичальники, які зіштовхнулися з фінансовими труднощами через пандемію коронавірусної хвороби (COVID-19), можуть звернутися до Акордбанку з проханням:

  • надати відтермінування погашення тіла кредиту до 3 місяців;
  • отримати рефінансування на спеціальних умовах.

Клієнтів, що не в змозі внести в повному об’ємі платіж за кредитом просимо зателефонувати до контакт-центру банку за тел.: 0 800 503 880 для дистанційного обслуговування. Перевірка фінансового стану позичальників буде виконуватися в індивідуальному порядку без документарного підтвердження. Після перевірки, кредитні канікули будуть надані безкоштовно.

Кредитні канікули та рефінансування можуть отримати лише клієнти, які не мають простроченої або несанкціонованої заборгованості.

Детально ознайомитися з умовами реструктуризації

Ми використовуємо файли cookie для оптимізації нашого веб-сайту і підвищення якості досвіду користувача. Продовжуючи переглядати сайт, ви погоджуєтеся з правилами обробки персональних даних.