Акордбанк встановив ставку 0,001% по раніше наданим кредитам медпрацівникам

24.03.2020

Акордбанк знизив ставки за споживчими кредитами для працівників медичної сфери - до 0,001% річних та скасував абсолютно всі види комісій за договорами. Нові умови кредитування запрацювали з 24 березня та діятимуть до завершення карантину в Україні: до 3 квітня або довше, у разі продовження даного режиму відповідно до вимог чинного законодавства України.

Номінальну кредитну ставку надали чинним клієнтам за раніше наданими кредитами відповідно до програм споживчого кредитування, що передбачають видачу кредиту на поточні потреби.

Для отримання пільгових умов кредитування, лікарі та медсестри не повинні надавати у відділення Акордбанку жодних заяв. Акордбанк самостійно проведе перерахунок і повідомить про це клієнтам-медикам у своїй смс-розсилці. З контакт-центром банку за телефоном: 0 800 503-880, варто зв'язуватися лише у разі, якщо таке повідомлення не надійде. Банк гарантує детальні консультації і оперативно розгляне звернення клієнтів.

Ми використовуємо файли cookie для оптимізації нашого веб-сайту і підвищення якості досвіду користувача. Продовжуючи переглядати сайт, ви погоджуєтеся з правилами обробки персональних даних.