Акордбанк подовжив термін дії всіх платіжних карток до кінця червня 2020 року

30.03.2020

Акордбанк завжди піклується про своїх клієнтів. Аби людям не доводилось ходити по відділеннях та перевипускати картки, термін яких скінчився під час карантину, Акордбанк автоматично подовжив дію всіх платіжних карток до кінця червня 2020 року. Додатково звертатися до контакт-центру не потрібно, картки працюватимуть.

Клієнти Акордбанку можуть і надалі безперешкодно користуватися своїми картками та проводити з ними всі банківські операції, отримуючи якісний сервіс у повному обсязі.

На період карантину за для Вашої безпеки Акордбанк наполегливо рекомендує без гострої необхідності не знімати готівку, а розраховуватись карткою. Також оплачувати та отримувати послуги можливо online за допомогою системи інтернет-банкінгу.

Маючи доступ до мережі інтернет контролюйте рух своїх коштів та керуйте фінансами 24 години на добу, 7 днів на тиждень з будь-якої локації. Використовуйте додатки Apple Pay та Google Pay: додайте до них свою картку й розраховуйтесь смартфоном зручно та безпечно.

Дякуємо, що Ви з нами!

Завжди готові відповісти на Ваші питання, звертайтесь у контакт-центр банку за тел.: 0800 503 880

Ми використовуємо файли cookie для оптимізації нашого веб-сайту і підвищення якості досвіду користувача. Продовжуючи переглядати сайт, ви погоджуєтеся з правилами обробки персональних даних.