Додайте важливий інгредієнт на платформі єДопомога — свій донат!

21.08.2023

На платформі єДопомога лише в декілька кліків ви можете забезпечити необхідним тих, хто цього потребує, а за свої донати карткою Mastercard® від Акордбанку отримати унікальний подарунок.

20 найактивніших учасників виграють онлайн- майстер-клас із приготування борщу від кулінарного єДопоможця Євгена Клопотенка.

Саме завдяки старанням відомого українського шефа й волонтера борщ було додано до культурної спадщини ЮНЕСКО, і саме цей борщ ми готуватимемо на майстер-класі.

Переможці також отримають бокс-сет із необхідними інгредієнтами для приготування борщу та брендованим фартухом від шефа.

А крім того, щомісяця ми будемо розігрувати книжку з автографом Євгена.

Як допомогти?

  • пройдіть швидку реєстрацію на платформі єДопомога Волонтерська;
  • перейдіть до пункту «Допомогти швидко онлайн», виберіть заявку, на яку хочете відгукнутися, і зручну для вас суму допомоги;
  • оплатіть «Передплату єДопомога» карткою Mastercard® від Акордбанку;
  • отримайте шанс виграти майстер-клас із приготування борщу від Євгена Клопотенка або інші цікаві подарунки.

Що більше донатів, то більше шансів на виграш! Допомагати легко разом із Mastercard®!

Деталі на donates.edopomoga.gov.ua

Акція діє з 11.08.2023 р. по 31.12.2023 р. включно на території України, крім тимчасово окупованих територій і територій, на яких органи державної влади України тимчасово не здійснюють своїх повноважень внаслідок збройної агресії рф проти України, розпочатої 24 лютого 2022 року.

Ми використовуємо файли cookie для оптимізації нашого веб-сайту і підвищення якості досвіду користувача. Продовжуючи переглядати сайт, ви погоджуєтеся з правилами обробки персональних даних.