Акордбанк - переможець конкурсу «Банк року - 2021»

15.11.2021

Акордбанк було визнано переможцем у номінації «За якісний банківський сервіс» конкурсу «Банк року - 2021», який проводить Міжнародний фінансовий клуб «Банкиръ».

«Надання якісного банківського сервісу – драйвер розвитку Акордбанку, що також підтверджується експертною оцінкою Міжнародного фінансового клубу «Банкиръ». Ми працюємо з клієнтами всіх цільових сегментів, отже поєднуємо різні методи обслуговування з дотриманням найвищих фінансових стандартів», - зазначив Олексій Руднєв, Голова Правління ПуАТ «КБ «АКОРДБАНК».

ПуАТ «КБ «АКОРДБАНК» входить в ТОП-25 банків України за активами, які перевищують 14 млрд. грн та до ТОП-15 банків за регіональною мережею, яка налічує 93 відділення, а також 150 точок продажів кредитів по всій Україні та продовжує розширювати свою мережу. У третьому кварталі 2021 року Акордбанк посів перше місце серед банків України за темпом відкриття відділень.

У всіх відділеннях Акордбанку можна отримати широкий перелік послуг:

  • обмін валют;
  • здійснення платежів (в тому числі й комунальних);
  • відправлення/отримання грошових переказів через різноманітні платіжні системи у т.ч. SWIFT;
  • замовлення дебетних або кредитних карток;
  • вигідні кредити для бізнесу та населення;
  • інтернет-банк для зручного користування вдома чи в офісі;
  • відкриття депозитів тощо.

Для корпоративних клієнтів Акордбанк також пропонує послуги оформлення електронної / паперової банківської гарантії за вигідними тарифами в максимально короткий термін та за спрощеною процедурою.

Переможець за національним рейтингом «Вибір Країни 2021» у номінації «Кращий банк для бізнесу та населення».

Акордбанк – надійно, просто, професійно.

Ми використовуємо файли cookie для оптимізації нашого веб-сайту і підвищення якості досвіду користувача. Продовжуючи переглядати сайт, ви погоджуєтеся з правилами обробки персональних даних.