Акордбанк підтримує традицію з нагородження кращих працівників відділень

19.08.2022

Незважаючи на воєнний стан, Акордбанк підтримує базові традиції, продуктивну роботу й колектив.

Щороку ми звикли підсумовувати досягнення Акордбанку та готувалися до нагородження, заздалегідь придбавши новий автомобіль для переможця. Військова агресія росії проти України трохи відтермінувала наші плани, але навіть в умовах воєнного стану керівництво Акордбанку підтримало добру традицію з нагородження найкращих працівників відділень.

Цього року нове авто отримали у м. Одеса. Відділення за адресою: вул. Катерининська, 76 під керівництвом Клюшниченко Дарії за підсумком року показало найкращий результат.

«За підсумками липня поточного року мережа показала історичний максимум дохідності, отже саме час відновити традицію засновану в Акордбанку - нарешті передати автомобіль переможцю. Ми не дамо рашистам порушити наші традиції, які ми започаткували до війни», - зазначив Олексій Руднєв, Голова Правління ПуАТ «КБ «АКОРДБАНК».

З початку 2022 року Акордбанк відкрив 28 відділень, наразі регіональна мережа налічує 137 універсальних відділень і за цим показником Акордбанк у серпні увійшов до ТОП-10 найбільших банків України.

Дедалі буде більше гарних новин від Акордбанку! Разом до перемоги! Слава Україні!

Ми використовуємо файли cookie для оптимізації нашого веб-сайту і підвищення якості досвіду користувача. Продовжуючи переглядати сайт, ви погоджуєтеся з правилами обробки персональних даних.