За сприяння Акордбанку відкрито фотовиставку «Стежками Тараса. Від Чернігова до Черкас»

22.02.2022

З 22 лютого по 06 березня 2022 року запрошуємо відвідати фотовиставку Миколи Черепа «Стежками Тараса. Від Чернігова до Черкас». Відкриття фотовиставки відбудеться 22 лютого о 15:00 у Черкаському обласному краєзнавчому музеї, розташованому за адресою: м. Черкаси, вул. Слави,1.

«Акордбанк долучився до цієї соціально-культурної ініціативи, адже фотовиставка матиме просвітницьку спрямованість та посилюватиме зв’язок між найважливішими в Україні Шевченківськими місцями. Качанівка була важливим осередком культури і просвіти, історично пов’язаним з іменами багатьох митців. Заповідник «Качанівка» – садиба, яка й сьогодні зберегла цілісність планування та свою стильову єдність. Отже, фотовиставка Миколи Черепа сприятиме важливій справі – збереженню неповторної природи та пам’яток культури», - зазначив Голова Правління ПуАТ «КБ «АКОРДБАНК» Олексій Руднєв.

Фотовиставка у м. Черкаси є першим кроком реалізації проєкту «Стежками Тараса. Від Чернігова до Черкас». Професійні світлини цієї серії, виконані в регіонах Чернігівщини, пов’язаних з Тарасом Шевченком, висвітлять красу та неповторність природи, а також мають на меті привернути увагу до визначної пам’ятки історії, культури, садово-паркового мистецтва - Качанівського національного заповідника.

Довідково

Микола Череп – фотохудожник, член Національної спілки краєзнавців України та Українського геральдичного товариства, лауреат Національної премії "Україна квітуча". У творчому доробку митця – понад 20 персональних виставок в Україні та за кордоном.

ПуАТ «КБ «АКОРДБАНК» - комерційний банк, який входить до ТОП – 15 банків за регіональною мережею, котра налічує 110 відділень, а також понад 150 точок продажів кредитів по всій Україні та продовжує розширювати свою мережу. Акордбанк входить до ТОП-25 фінансових установ країни за обсягом коштів фізичних та юридичних осіб і до ТОП-20 банків України за активами відповідно до даних Національного банку України.

За підсумком 2021 року Акордбанк посів 1 місце серед банків України за кількістю нових відділень. Переможець за національним рейтингом «Вибір Країни 2021» у номінації «Кращий банк для бізнесу та населення».

Акордбанк – надійно, просто, професійно.

Ми використовуємо файли cookie для оптимізації нашого веб-сайту і підвищення якості досвіду користувача. Продовжуючи переглядати сайт, ви погоджуєтеся з правилами обробки персональних даних.