Найкращий відсоток за новими депозитами від Акордбанку

03.02.2022

Тільки з 02 по 28 лютого за новими депозитами у гривні можна розмістити вклад під 12% річних. Комфортна мінімальна сума для старту ваших заощаджень становить лише 1000 грн. Фіксований термін розміщення вкладу - 3 або 6 місяців. Вклади захищені фінансовою стабільністю Акордбанку та державою. Адже Акордбанк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, що безперечно забезпечує надійність повернення коштів у разі форс-мажорних обставин.

Отже, розміщуючи вклад Найкращий відсоток саме в Акордбанку, ви отримуєте спеціальні умови збереження заощаджень та максимальний дохід.

Довідка

ПуАТ «КБ «АКОРДБАНК» входить до ТОП-20 банків України за активами і до ТОП-25 фінансових установ країни за обсягом коштів фізичних та юридичних осіб відповідно до даних Національного банку України.

За підсумком 2021 року Акордбанк посів перше місце серед банків України за кількістю нових відділень. На початок 2022 року ПуАТ «КБ «АКОРДБАНК» займає 11 місце серед банків України за регіональною мережею, яка налічує 106 відділень, а також 150 точок продажів кредитів по всій Україні.

Акордбанк – надійно, просто, професійно.

Ми використовуємо файли cookie для оптимізації нашого веб-сайту і підвищення якості досвіду користувача. Продовжуючи переглядати сайт, ви погоджуєтеся з правилами обробки персональних даних.