Багато купуєте в інтернеті? Замовте віртуальну картку – це безпечніше!

17.12.2021

Що означає віртуальна картка і як нею користуватися?
Віртуальні картки не мають фізичного носія (пластику). Вони мають тільки реквізити, як і у звичайної пластикової картки: 16-значний номер, термін дії та тризначний код, який потрібно вводити для підтвердження проведення операції.

Використовуйте віртуальну картку для платежів в інтернеті. Це підвищить платіжну безпеку та допоможе уникнути розголошення реквізитів основної картки.

Відкрити онлайн-картку в системі Інтернет-Банкінг від Акордбанку - просто. Зайдіть у свій додаток на мобільному пристрої чи у комп’ютері. Далі натисніть «Картки та рахунки», виберіть опцію «Замовити нову картку» та валюту, зачекайте декілька хвилин - і ГОТОВО! Користуйтеся карткою для розрахунків у мережі інтернет. Додайте картку від Акордбанку до Apple Pay або Google Pay для безконтактної оплати, бо це безпечно. Адже завдяки сучасним технологіям перерахування є миттєвим, телефон - завжди під рукою, і не потрібно носити з собою картку.

Якщо ще не користувались Інтернет-Банкінгом – телефонуйте до Контакт-Центру за тел.: 0 800 503 880.

Більше про кешлес-розрахунки тут - https://cutt.ly/ZTTzJ5J

#Cashless, #Iamcashless

Ми використовуємо файли cookie для оптимізації нашого веб-сайту і підвищення якості досвіду користувача. Продовжуючи переглядати сайт, ви погоджуєтеся з правилами обробки персональних даних.