Акордбанк впроваджує кредитні канікули, а також продовжив термін дії карток

28.02.2022

Задля підтримки клієнтів у важкий час Акордбанк впроваджує пільговий період для всіх користувачів кредитних карток. Скасовуємо щомісячну комісію за споживчими кредитами, а також встановлюємо єдину відсоткову ставку за такими кредитами – 0,001% річних. Кредитні канікули стосуються абсолютно всіх без винятку кредитів, які надавались на поточні потреби фізичних осіб.

Це зроблено автоматично й для всіх позичальників. Вам НЕ потрібно звертатися у відділення Акордбанку.

Кредитні канікули запроваджуються відсьогодні і на подальший період, який коригуватиметься залежно від стану військових дій з країною агресором та особливого періоду в Україні.

Водночас Акордбанк автоматично подовжив дію всіх платіжних карток, термін яких закінчувався у лютому 2022 року до червня місяця. Це теж зроблено автоматично для усіх клієнтів, і додатково звертатися до контакт-центру НЕ потрібно. Не хвилюйтесь, картки працюватимуть.

Акордбанк не вимагатиме внесення обов’язкових щомісячних платежів як по кредитах, так і по кредитних картках, а також не нараховуватиме штрафних санкцій. Якщо поточний матеріальний стан дозволятиме позичальникам своєчасно сплачувати за кредитами, прохання поставитися з розумінням та здійснювати платежі, це стане додатковою підтримкою для Банку. Акордбанк завжди міцно стояв на ногах, і стоятиме під час воєнного періоду. Ви — ВСЕ для нас. Ваші гроші під надійним захистом.

Слава Україні!

Ми використовуємо файли cookie для оптимізації нашого веб-сайту і підвищення якості досвіду користувача. Продовжуючи переглядати сайт, ви погоджуєтеся з правилами обробки персональних даних.