Акордбанк випускає картки Національної платіжної системи ПРОСТІР

06.05.2022

Безготівкові розрахунки – надійний, простий та швидкий спосіб оплати. Картками безперешкодно можна розраховуватися у магазинах, аптеках, АЗС тощо.

Отримати миттєву безкоштовну картку ПРОСТІР можна в будь-якому відкритому відділені Акордбанку. Перед відвідуванням відділення рекомендуємо з’ясувати його поточний графік роботи, адже ситуація у регіоні може змінюватись. Контактні телефони та запланований графік роботи відділень розміщено ТУТ.

НПС "ПРОСТІР" – національна карткова платіжна система, створена Національним банком України. Учасниками системи є 56 установ. Платіжна картка ПРОСТІР сьогодні приймається до оплати у майже всій термінальній мережі на території України, включно з мережею Інтернет.

Не витрачайте зайвий час на зняття готівки! Оплачуйте товари та послуги карткою, адже жодних заборон на розрахунки картками немає.

Разом ми сильні! Слава Україні!

Ми використовуємо файли cookie для оптимізації нашого веб-сайту і підвищення якості досвіду користувача. Продовжуючи переглядати сайт, ви погоджуєтеся з правилами обробки персональних даних.