Допомагайте фінансовій обороні країни оплачуючи карткою!

15.03.2022

В Україні – війна. Національний банк України стоїть на фінансовій обороні України. Банківська система працює, розрахунки картками проходять. Жодних заборон на розрахунки карткою немає. Якщо вам кажуть про протилежне – це неправда. Банкомати видають гроші, інкасатори по можливості підкріплюють їх готівкою, але ходити з сумами готівки по вулицях у воєнний час –наражати себе на небезпеку!

Працюють платіжні термінали. Можна поповнювати безготівково мобільний рахунок,  проводити безготівкові перекази коштів та інші платежі.

Українці! У цей непростий час кожен з нас може зробити свій внесок у фінансову оборону! У магазинах, на заправках та аптеках наддавайте перевагу розрахункам карткою. Такий крок допоможе зберегти життя інкасаторів, які поповнюють банкомати, а також дозволить зекономити ваш час і не стояти в черзі до банкомату.

Долучайтеся до фінансової оборони країни.

#НБУ_фінансова_оборона

Ми використовуємо файли cookie для оптимізації нашого веб-сайту і підвищення якості досвіду користувача. Продовжуючи переглядати сайт, ви погоджуєтеся з правилами обробки персональних даних.