Команда Акордбанку придбала та поновила роботу понад 1050 дронів на суму близько 28 млн грн для фронту

27.09.2024

З початку повномасштабного вторгнення команда Акордбанку придбала та відремонтувала, а також повернула на передову вже більше ніж 1050 дронів Mavic (3, 3Е, 3T та 3 Сlassic), Autel 4T та FPV. Загальна вартість закупівлі нових безпілотників становила понад 20,4 млн грн, витрати на виконання ремонтних робіт вже сягнули 7,5 млн гривень. Саме завдяки регулярним донатам співробітників та акціонерів Акордбанку стало можливим втілення цієї власної потужної ініціативи.

Ми щиро дякуємо кожному, хто перераховує кошти на закупівлю та відновлення дронів. Наша солідарність та готовність допомогти зробили можливим цей значущий крок у підтримці українського війська для наближення перемоги. Те, що починалось з ремонту кількох дронів влітку 2022 року, вдалось масштабувати до ефективного "конвеєру" як закупівлі так і відновлення понівечених пристроїв, який дозволяє воїну отримати відремонтований дрон вже за декілька днів, а масштаби підтримки вимірюються десятками підрозділів по всій лінії фронту.

Продовжуємо підтримувати наші військові сили у досягненні стратегічних цілей та посилювати обороноздатність України.

Дякуємо за вашу готовність допомагати та за вашу відданість спільній справі.

Ми використовуємо файли cookie для оптимізації нашого веб-сайту і підвищення якості досвіду користувача. Продовжуючи переглядати сайт, ви погоджуєтеся з правилами обробки персональних даних.