Готуйтеся до online-шопінгу разом з Акордбанком

17.11.2021

Найкращий час для купівлі різноманітних товарів – розпродажі до Чорної п’ятниці, адже більша частина магазинів по всій країні вже готові надати особливі умови саме в цей період.

Знаходьте кращі пропозиції, а якщо не вистачає власних коштів - про фінансування подбає Акордбанк. Звертайтеся до контакт-центру за телефоном 0 800 503 880 для отримання кредитного ліміту на вашу Найкращу картку або подайте заявку у Системі Інтернет-Банкінг. Адже з Найкращою карткою з кредитним лімітом нараховується кешбек аж до 20% в обраних категоріях та 1% на решту операцій, як за власні, так і за кредитні кошти. Окрім цього, нагадуємо про пільговий період за кредитом, який триватиме аж до 62 днів.

Тож частіше розраховуйтесь Найкращою карткою за товари в період розпродажу до Чорної п’ятниці, бо це вигідно, безпечно та зручно.

Ваш Акордбанк – надійно, просто, професійно.

Ми використовуємо файли cookie для оптимізації нашого веб-сайту і підвищення якості досвіду користувача. Продовжуючи переглядати сайт, ви погоджуєтеся з правилами обробки персональних даних.