Акордбанк уклав меморандум про співпрацю з КНУ імені Тараса Шевченка

16.10.2024

Успішна діяльність Акордбанку забезпечується високим професіоналізмом його співробітників, які готові ділитися набутим досвідом зі студентами вишів. Зокрема, Акордбанк уклав меморандум про співпрацю з КНУ імені Тараса Шевченка, який передбачає стажування та подальше працевлаштування студентів.

«Акордбанк розпочав фундаментальну трансформацію за напрямом роботи з персоналом із акцентом на залучення молодих фахівців, з якими наша професійна команда готова поділитися провідним досвідом та допомогти в подальшому кар’єрному зростанні. Радіємо, що студенти університету вже готові розпочати свій кар’єрний шлях в Акордбанку», - розповідає Олексій Петрівський, начальник управління розвитку персоналу ПуАТ «КБ «АКОРДБАНК».

Дружня професійна команда Акордбанку допоможе розпочати кар’єру у фінансовому секторі, опанувати процеси банківської діяльності та набути практичний досвід.

Заповнюйте анкету вже зараз

Розпочинайте свій кар’єрний шлях разом з Акордбанком!

Ми використовуємо файли cookie для оптимізації нашого веб-сайту і підвищення якості досвіду користувача. Продовжуючи переглядати сайт, ви погоджуєтеся з правилами обробки персональних даних.