Акордбанк спрямував 7-значну суму на виробництво бойових наземних роботів для ЗСУ

27.05.2024

Акордбанк долучився до першого збору коштів на виробництво наземних роботизованих платформ, який оголосила фандрейзингова платформа UNITED24.

Загони роботів зберігатимуть життя наших військових, атакуватимуть ворога та евакуйовуватимуть поранених, підвозитимуть боєкомплекти на позиції, заміновуватимуть та розміновуватимуть. Саме тому UNITED24 збирає на:

  • бойові роботи ШАБЛЯ М2, ЛЮТЬ, MOROZ та D-11. Ці комплекси озброєні кулеметами ПКТ та ПКМ, тож уражатимуть цілі на відстані до 2 кілометрів;
  • роботи-камікадзе, а також заміновувачі RATEL S та ARK-1;
  • універсальні роботи–логісти: Воля-Е, Ratel H, Termit, Рись Pro, КНЛР-Е, Sirko-S1, які будуть довозити боєкомплект та евакуйовувати поранених.

Перші роботи вже застосовуються у бойових діях та доводять свою ефективність на фронті. Невдовзі їх має стати значно більше й кожен з нас може посприяти цьому. Тож ми закликаємо всіх долучатися до збору, який є безстроковим, адже такі роботи на полі бою щодня необхідні нашим військовим.

Зберігаймо життя наших воїнів разом. Долучайтесь!

Ми використовуємо файли cookie для оптимізації нашого веб-сайту і підвищення якості досвіду користувача. Продовжуючи переглядати сайт, ви погоджуєтеся з правилами обробки персональних даних.