Акордбанк в черговий раз перерахував кошти на потреби ЗСУ

27.05.2022

Акордбанк зробив черговий внесок для наближення Перемоги України - перерахував частину отриманого доходу від закордонного зняття готівки з карт клієнтів до Благодійного Фонду Сергія Притули, який допомагає Збройним Силам України.

«Є базові цінності, які важливі для акціонерів і команди Акордбанку, тому ми прийняли рішення робити усе можливе для підтримки наших воїнів. Незначна частина клієнтів, користуючись різницею між картковим курсом і обмінним курсом іноземної валюти на «чорному» ринку, отримувала за кордоном іноземну готівку задля отримання спекулятивних заробітків, що не суперечить закону, але є аморальним за теперішніх умов. Було вирішено, що отриманий Акордбанком торговий дохід за такими операціями буде перераховано на підтримку Збройних Сил України, а саме до Благодійного Фонду Сергія Притули, який купує та передає військову та гуманітарну допомогу нашим героїчним захисникам», - зазначив Олексій Руднєв, Голова Правління ПуАТ «КБ «АКОРДБАНК».

Акордбанк й надалі планує підтримувати наших захисників у боротьбі проти російських загарбників, щодня розглядаючи будь-які можливості задля якнайшвидшої Перемоги України!

Разом до перемоги! Слава Збройним Силам України! Все буде Україна!

Ми використовуємо файли cookie для оптимізації нашого веб-сайту і підвищення якості досвіду користувача. Продовжуючи переглядати сайт, ви погоджуєтеся з правилами обробки персональних даних.