Віримо у перемогу України, підтримуємо ЗСУ!

11.04.2022

З початку військової агресії росії проти України Акордбанк відкрив у додатку можливість перерахування коштів на потреби Збройних Сил України. Ми максимально спростили сервіс в Інтернет-Банкінгу, достатньо лише обрати «Оплата послуг» — «Підтримка армії» і перерахувати гроші.

Клієнти та команда Акордбанку вже перерахували понад 75 млн грн на допомогу нашим військовим. Акордбанк зробив ще один внесок у перемогу України у війні: передав декілька десятків броньованих інкасаторських авто на потреби української армії. Це дещо ускладнило роботу інкасації, але допоможе нашим героїчним воїнам. Водночас інкасаторська служба Акордбанку продовжує обслуговувати державні та комерційні підприємства.

Акордбанк достроково перерахував до бюджету України частину податку на прибуток, а усім клієнтам, які були мобілізовані до лав ЗСУ чи ТрО й боронять нашу державу, скасовуємо проценти та комісії за кредитами – достатньо просто зателефонувати до контакт-центру за тел.: 0 800 503 880 або за тел.:(044) 538-18-61. За всіма споживчими кредитами фізичних осіб у березні встановлено пільгову процентну ставку 0,001%, а з квітня впроваджено спеціальні умови реструктуризації й зниження процентів для тих, у кого виникли тимчасові фінансові труднощі.

Слава Україні!

Ми використовуємо файли cookie для оптимізації нашого веб-сайту і підвищення якості досвіду користувача. Продовжуючи переглядати сайт, ви погоджуєтеся з правилами обробки персональних даних.