Акордбанк святкує День народження!

04.06.2020

Вже 12 років Акордбанк надає надійні, прості та професійні фінансові рішення бізнесу та населенню. На сьогодні Акордбанк входить до ТОП-20 банків за регіональною мережею, яка налічує 76 відділень та понад 100 точок продажів кредитів по всій Україні, та продовжує розширювати свою мережу.

У всіх відділеннях Акордбанку можна отримати широкий перелік послуг:

  • обмін валют;
  • здійснення платежів (в тому числі й комунальних);
  • відправлення/отримання грошових переказів через різноманітні платіжні системи у т.ч. SWIFT;
  • замовлення дебетних або кредитних карток;
  • вигідні кредити для бізнесу та населення;
  • інтернет-банк для зручного користування вдома чи в офісі;
  • відкриття депозитів тощо.

Для корпоративних клієнтів Акордбанк також пропонує послуги оформлення електронної / паперової банківської гарантії за вигідними тарифами в максимально короткий термін та за спрощеною процедурою.

З початку 2020 Акордбанк увійшов до ТОП-30 фінансових установ країни за обсягом коштів фізичних та юридичних осіб відповідно до даних Національного банку України.

У травні 2020 року рейтинговий комітет РА «Стандарт-Рейтинг» (Україна) підтвердив ПуАТ «КБ «АКОРДБАНК» довгостроковий кредитний рейтинг на рівні uaААА, який надається національним та іноземним компаніям з найвищим рівнем кредитоспроможності.

Також у травні Акордбанк оновив свій сайт - він став яскравішим та інформативнішим. Головне ж, що пошук та замовлення продуктів та послуг для клієнтів відтепер набагато зручніший.

Ваш Акордбанк – надійно, просто, професійно.

Ми використовуємо файли cookie для оптимізації нашого веб-сайту і підвищення якості досвіду користувача. Продовжуючи переглядати сайт, ви погоджуєтеся з правилами обробки персональних даних.