Результати залучення Акордбанком депозитів у доларах США за пільговим курсом

18.08.2022

Акордбанк одним із перших на ринку запропонував клієнтам скористатись можливістю купівлі безготівкової валюти за пільговим курсом - 36,94 грн за долар США за умови подальшого розміщення на депозит строком від 3-х календарних місяців у межах щомісячного ліміту - 50 тис. грн (в еквіваленті) - встановленого Національним банком України.

Отримані результати засвідчують високу зацікавленість вкладників в цьому продукті. Понад 55% всіх депозитів розміщено фізичними особами, які стали клієнтами Акордбанку вперше. В цілому за першу половину серпня кількість нових клієнтів Акордбанку зросла більш ніж у 2 рази порівняно з аналогічним періодом липня поточного року.

«Рішення НБУ дозволити банкам продавати безготівкову валюту українцям із подальшим її розміщенням на депозит було вкрай своєчасним і зваженим, такий крок однозначно дозволив зменшити попит та тиск на обмінний курс у готівковому сегменті валютного ринку. Ми одразу запропонували клієнтам найкращі умови на ринку, без жодних комісій за купівлю валюти. Попит на продукт зберігається і донині, і кожного дня спостерігаємо приріст валютних вкладів», - зазначив Олексій Руднєв, Голова Правління ПуАТ «КБ «АКОРДБАНК».

Ми використовуємо файли cookie для оптимізації нашого веб-сайту і підвищення якості досвіду користувача. Продовжуючи переглядати сайт, ви погоджуєтеся з правилами обробки персональних даних.