Готуйтеся до дня закоханих разом з Акордбанком!

11.02.2022

Вже майже на порозі найромантичніше свято — день святого Валентина. Свято всіх закоханих — чудова нагода висловити свої почуття та подолати лютневий холод поряд зі своєю половинкою. Не варто перейматися через брак коштів, адже пільговий період за кредитним лімітом на вашій Найкращій картці триватиме аж до 62-x днів. При цьому кешбек нараховується до 20% в обраних категоріях та 0,5% на решту операцій як за власні, так і за кредитні кошти. Відкрити кредитний ліміт на Найкращу картку можна, звернувшись до контакт-центру за телефоном: 0 800 503 880 або подавши заявку в Системі Інтернет-Банкінг. Максимальна сума кредиту становить 250 тис. грн. 12 місяців - строк кредиту, з автоматичною пролонгацією. Реальна річна процентна ставка від 0% до 57,04%.

Тож обирайте подарунки та місце проведення свята, а про фінансування події подбає ваш Акордбанк – надійно, просто, професійно.

Ми використовуємо файли cookie для оптимізації нашого веб-сайту і підвищення якості досвіду користувача. Продовжуючи переглядати сайт, ви погоджуєтеся з правилами обробки персональних даних.