Команда Акордбанку передала 67 броньованих авто і пікапів на потреби Збройних Сил України

21.06.2022

З початку військової агресії росії Команда Акордбанку передала нашим захисникам 67 броньованих автомобілів і пікапів десантно-штурмовим військам та іншим підрозділам Збройних Сил України -спочатку віддавали власні броньовані авто, а потім ще й придбали спеціально для захисників 38 броньованих авто і пікапів, які поїхали на передову. До того ж у кожному авто на отримувачів чекали приємні сюрпризи на знак подяки і підтримки наших героїчних воїнів. Крім того, також були передані бронежилети, квадрокоптери, генератори та інші важливі речі, які допомагають нашим військовим щодня і щоночі захищати Україну.

«Кожен українець і українка за паспортом чи покликом серця, незалежно від місцезнаходження, професії, посади, віри тримає фронт та має щодня робити все задля перемоги України над рашистською навалою. Дякуємо нашим Клієнтам, які разом із командою Акордбанку допомагають ЗСУ, тримають стрій, працюючи на Україну. Спільними зусиллями з Клієнтами та Партнерами Банку продовжуємо допомагати нашим відважним військовим й будемо самовіддано підтримувати героїчних захисників, доки останній окупант залишить нашу рідну Україну», - зазначив Олексій Руднєв, Голова Правління ПуАТ «КБ «АКОРДБАНК».

Також нагадаємо, у додатку Акордбанку можна перерахувати кошти на потреби Збройних Сил України. Достатньо лише обрати «Оплата послуг» — «Підтримка армії» і перерахувати гроші. Клієнти та команда Акордбанку вже перерахували понад 75 млн грн на допомогу нашим військовим.

Дякуємо за захист і працюємо разом на перемогу! Підтримуємо Збройні Сили України! Все буде вільна Україна!

Ми використовуємо файли cookie для оптимізації нашого веб-сайту і підвищення якості досвіду користувача. Продовжуючи переглядати сайт, ви погоджуєтеся з правилами обробки персональних даних.