Інформація про встановлені ліміти та розрахунки з картками Акордбанку

24.03.2022

Враховуючи поточну ситуацію та розуміючи різні потреби українців, НБУ встановив наступні ліміти на операції зняття готівки за картковими рахунками клієнтів:

  • еквівалент 100 тис. грн на добу для всіх рахунків в гривні та валюті;
  • додаткове обмеження 100 тис. грн на місяць для рахунків в гривні на зняття готівки за межами України.

Нагадаємо, за всіма картковими рахунками, автоматично встановлюються стандартні добові ліміти: екв. 500 USD на отримання готівки та екв. 2000 USD на операції покупки, які можна змінити відповідно до встановлених лімітів з боку НБУ за допомогою системи Інтернет-Банкінг або зателефонувавши до контакт-центру за тел.: 0800 503 880 по Україні або за тел.: (044) 538-18-61 для дзвінків із-за кордону.

Банківські картки – найбільш безпечний та зручний спосіб розрахунків особливо у воєнний час. Як завжди, картками від Акордбанку можна сплачувати за необхідні товари та послуги. Мобільний додаток й система Інтернет-Банкінгу працюють 24/7, й ми продовжуємо закликати користуватися безготівковими розрахунками.

Також додатково звертаємо увагу на те, що Акордбанк автоматично продовжив термін дії платіжних карток, який закінчувався в лютому та березні до червня поточного року. Отже, за такими картками залишаються доступними всі розрахункові операції або зняття готівки в банкоматах.  

Якщо плануєте робити інтернет-покупки відкрийте додаткову віртуальну БЕЗКОШТОВНУ картку від Акордбанку за допомогою Інтернет-Банкінгу. Адже використання digital-картки саме для розрахунків на сторонніх сайтах є більш безпечним, і це дозволить розрахуватися у випадку встановлення автоматичної перевірки строку дії картки на деяких інтернет-ресурсах. Окрім цього, окрему віртуальну картку можна додати й до Apple Pay або Google Pay для зручних розрахунків зі смартфоном.

Команда Акордбанку продовжує забезпечувати безперебійну роботу за чинних умов. Відділення мережі працюють в разі відсутності загрози життю та здоров’я клієнтів та співробітників. Графік роботи відділень може змінюватись залежно від поточної ситуації, тому ми рекомендуємо дзвонити у відділення перед його відвідуванням. Контактні телефони розміщено ТУТ.

Слава Україні!

Ми використовуємо файли cookie для оптимізації нашого веб-сайту і підвищення якості досвіду користувача. Продовжуючи переглядати сайт, ви погоджуєтеся з правилами обробки персональних даних.