Акордбанк підтримує Охматдит донатом в 1 мільйон гривень

08.07.2024

Акордбанк долучається до збору від UNITED 24 на 100 мільйонів гривень для швидкої допомоги “Охматдиту”, що 8 липня постраждала від російського ракетного обстрілу. 

Сьогодні росія вкотре вчинила злочини проти цивільного населення. Ракетна атака зруйнувала житлові будинки та офіси, пологовий будинок в Києві, а також чимало об'єктів в Дніпрі та в Кривому Розі. 

В Києві руйнувань зазнало також відділення Акордбанку в Шевченківському районі. Тому Акордбанк, окрім стабільної допомоги ДШВ, ГУР та іншим підрозділам, у відповідь на таку агресію рішуче посилює свою підтримку та долучається до оперативного збору UNITED 24 з сумою в 1 мільйон гривень, оскільки найбільша дитяча лікарня потребує значних фінансових ресурсів для негайного відновлення хірургічних та онковідділень, відділень інтенсивної терапії, корпусу токсикології та реанімацій, а також єдиної в Україні онкогематологічної лабораторії. 

Допомогти лікарні фінансами можна також індивідуально за посиланнями:

https://next.privat24.ua/payments/

https://www.ohmatdytfund.org/donate

Ми використовуємо файли cookie для оптимізації нашого веб-сайту і підвищення якості досвіду користувача. Продовжуючи переглядати сайт, ви погоджуєтеся з правилами обробки персональних даних.