Платіть карткою Mastercard® від Акордбанку у «Сільпо» та отримуйте додаткові стікери «Різдзвоники»

08.12.2023

Відтепер, вибираючи щось смачненьке до столу, не забудьте поповнити колекцію святкових стікерів «Різдзвоники». Адже якщо у вас є картка Mastercard® від Акордбанку, ви можете зібрати їх ще більше.

Як скористатися магічною пропозицією:

  • здійсніть покупку в одному із супермаркетів «Сільпо», Le Silpo на суму від 99 грн;
  • оплатіть свою покупку карткою Mastercard® від Акордбанку;
  • отримайте можливість придбати 2 додаткові сашети «Різдзвоники» за акційною ціною 2,99 грн кожен.

Готуйтесь до свят разом з Mastercard®!

Деталі — на https://silpo.ua/collect/rizdvonyky

Акція діє в супермаркетах «Сільпо» та делікатес-маркетах Le Silpo згідно з адресною програмою місць проведення акції, розміщеною на вебсайті silpo.ua, з 04.12.2023 р. по 31.01.2024 р. включно. Зовнішній вигляд акційного товару може відрізнятися від розміщеного в рекламних матеріалах. Акція діє за умови наявності акційного товару в магазині.

За кожні 99,00 грн (з урахуванням винятків, зазначених в офіційних правилах акції), витрачених на купівлю товарів протягом періоду акції в місцях проведення акції, гість отримує можливість придбати 1 сашет із колекційною наліпкою «Різдзвоники» за 2,99 грн у тому самому чеку.

Гість отримує можливість придбати 2 додаткових сашети з колекційною наліпкою «Різдзвоники» за 2,99 грн кожен за оплату платіжною карткою Mastercard® під час купівлі товарів на суму від 99 грн.

Крім того, за купівлю кожного з товарів партнерів гість отримує можливість придбати один або декілька додаткових сашетів із колекційною наліпкою «Різдзвоники» за 2,99 грн кожен. Детальна інформація — на сайті silpo.ua, за телефоном 0 800 301 707 (дзвінки безкоштовні з усіх телефонів на території України) або можна звернутися до керівника магазину.

Ми використовуємо файли cookie для оптимізації нашого веб-сайту і підвищення якості досвіду користувача. Продовжуючи переглядати сайт, ви погоджуєтеся з правилами обробки персональних даних.