Акордбанк приєднався до Американсько – Української Ділової Ради у Вашингтоні

20.06.2024

Акордбанк вступив до Американсько-Української Ділової Ради - U.S. – Ukraine Business Council (USUBC), Вашингтон, округ Колумбія – однієї з найактивніших і найефективніших закордонних бізнес-асоціацій, яка 28 років об’єднує провідні компанії з різних секторів та просуває американо-українське партнерство.

У цій ролі банк буде сприяти розвитку ділових контактів між українською та американською бізнес-спільнотою, надавати локальну експертизу в сфері фінансових ринків та банківських послуг в Україні.

USUBC підтримує Україну в боротьбі за свободу проти російського агресора сьогодні та активно працює над відбудовою вільної України в майбутньому.

«Партнерство з USUBC є великою гордістю для Акордбанку. Це приєднання є унікальною можливістю розвивати ділові стосунки та співпрацю з провідними американськими компаніями. Наша команда тісно співпрацюватиме з USUBC, буде сприяти розвитку ініціатив, які просуватимуть українські та американські бізнес-інтереси», - зазначив Данило Волинець, Голова Наглядової ради Акордбанку.

Раді долучитися до родини бізнесу зі спільними цінностями.

Ознайомитися з новиною на сайті USUBC

Ми використовуємо файли cookie для оптимізації нашого веб-сайту і підвищення якості досвіду користувача. Продовжуючи переглядати сайт, ви погоджуєтеся з правилами обробки персональних даних.