Акордбанк надав допомогу лікарням

30.04.2020

Акордбанк передав лікарням обладнання та захисні комплекти для медичних працівників, що допомагають пацієнтам:

  • НДСЛ «Охматдит» МОЗ України - обладнання для приймального відділення та операційної травматології;
  • КНП «Кіцманська центральна районна лікарня» - захисні комплекти (комбінезони, захисні халати, шоломи та бахіли);
  • ДУ «ТМО «МВС України по місту Києву» - кисневі концентратори.

«Колектив Банку розуміє важливість заходів щодо підтримки людей та медичних установ. Хочемо, щоб медпрацівники відчували свою захищеність, а українці могли отримувати вчасну та професійну допомогу», - прокоментував заступник голови правління ПуАТ« КБ «Акордбанк» Олексій Руднєв.

Це не єдина підтримка медицини з боку Банку. Нагадаємо, ще у березні Акордбанк знизив ставки за споживчими кредитами для працівників медичної сфери - до 0,001% річних та скасував абсолютно всі види комісій за договорами. Номінальну кредитну ставку надали чинним клієнтам за раніше наданими кредитами відповідно до програм споживчого кредитування, що передбачають видачу кредиту на поточні потреби.

Акордбанк – надійно, просто, професійно.

Довідка
ПуАТ «КБ «Акордбанк» - український комерційний банк, який був заснований у 2008 році. Акордбанк входить до ТОП – 20 банків за регіональною мережею, яка налічує 73 відділення, а також понад 100 точок продажів кредитів по всій Україні, та продовжує розширювати свою мережу.

Ми використовуємо файли cookie для оптимізації нашого веб-сайту і підвищення якості досвіду користувача. Продовжуючи переглядати сайт, ви погоджуєтеся з правилами обробки персональних даних.