Приріст строкових депозитів фізичних осіб Акордбанку в травні перевищив рівень приросту лютого 2020 року

25.05.2020

Акордбанк спостерігає тенденцію повернення депозитів вкладників до банківської системи. За неповний травень приріст коштів фізичних осіб (без курсової переоцінки) Акордбанку становив понад +30 млн. грн., в тому числі строкових депозитів +20 млн. грн.

Позитивна динаміка строкових коштів формує основу для збільшення обсягів надання кредитів корпоративному сектору та населенню. З 25.05.2020 Акордбанк активізує кредитування всіх суб’єктів ринку.

Слід зазначити, що високий рівень довіри до Акордбанку з боку його вкладників підкріплюється значним запасом ліквідності по Банку, зокрема нормативи ліквідності LCR (ліквідність до 30 днів) перевищують нормативні значення у понад 3 рази, а рівень високоліквідних активів Акордбанку протягом останніх років не опускається нижче 50% всіх активів (в ТОП-20 банків за цим показником).

Акордбанк — надійно, просто, професійно.

Довідка:
ПуАТ «КБ «АКОРДБАНК» — комерційний банк, який входить до ТОП-20 банків за регіональною мережею, яка налічує 76 відділень і понад 100 точок продажів кредитів по всій Україні, та продовжує розширювати мережу. На початок 2020 року Акордбанк увійшов до ТОП-30 фінансових установ країни за обсягом коштів фізичних та юридичних осіб відповідно до даних Національного банку України.

У травні 2020 року рейтинговий комітет РА «Стандарт-Рейтинг» (Україна) підтвердив ПуАТ «КБ «АКОРДБАНК» довгостроковий кредитний рейтинг на рівні uaААА, який надається національним та іноземним компаніям з найвищим рівнем кредитоспроможності.

Окрім цього, у 2020 році Акордбанк став двократним переможцем рейтингу «Банки 2020» за версією агенції «Financial Club» у різних номінаціях.

Ми використовуємо файли cookie для оптимізації нашого веб-сайту і підвищення якості досвіду користувача. Продовжуючи переглядати сайт, ви погоджуєтеся з правилами обробки персональних даних.